We are Online Market of organic fruits, vegetables, juices and dried fruits. Visit site for a complete list of exclusive we are stocking.

Usefull links

Contact us

Blog

Simpozij Hrvatskog entomološkog društva

29. i 30. rujna održao se 5.-i Simpozij Hrvatskog entomološkog društva na Fakultetu agrobiotehničkih znanosti u Osijeku u organizaciji Hrvatskog entomološkog društva koje za svoj rad uvelike može zahvaliti Zadraninu Spiridonu Brusini prvom profesoru zoologije, i suosnivaču Hrvatskog prirodoslovnog društva.

Na simpoziju sudjeluje Odjel za ekologiju, agronomiju i akvakulturu Sveučilišta u Zadru s temom koja je istražena u sklopu provedbe projekta; KLIMA – Proizvodnja hrane, biokompozita i biogoriva iz žitarica u kružnom biogospodarstvu. U poster sekciji ispred grupe autora prof.dr.sc. Slaven Zjalić, izv.prof.dr.sc. Tomislav Kos, dr.sc. Jelena Lončar i Ana Gašparović Pinto mag.ing.agr. asistent, prezentiralo se jednogodišnje istraživanje na temu „Kukuruzna zlatica i kukuruzni moljac kao potencijalni prijenosnici spora mikoteoksigenih gljivica“. Obrađeni podatci i dobiveni rezultati provedeni su u sklopu istraživanja tijekom 2021. godine na pokusnom polju u Osijeku.